Olli Inkinen aloittaa Pivaset Oy:n toimitusjohtajana 16.10.2023 Tarmo Karhapään siirtyessä Gebwell Oy:n tuotanto- ja hankintajohtajan tehtävään.

Olli Inkisellä on vahva kokemus myynnin johtamisesta ja kehittämisestä. ”Odotan innolla uusiin tehtäviin tarttumista! On hienoa päästä mukaan osaksi Pivasetin tarinaa ja samalla päästä avaamaan omaa näkemystäni liiketoiminnan johtamisen kentällä. Pääsen oppimaan uutta ja antamaan oman osaamiseni yrityksen kehittämiseksi”, Inkinen sanoo.

”Pivasetin kulunut vuosi on ollut kiireinen – vuoteen on mahtunut strategiatyötä, tuotekehitystä, yhteistyökumppanuuksien solmimista sekä asiakastyytyväisyyden tutkimista ja kehittämistä. Jatkamme luottavaisin mielin hyvin tehtyä työtä, ”kertoo hallituksen puheenjohtaja Janne Rahunen.

Kuvassa (vas) Tarmo Karhapää ja Olli Inkinen Turvallisuus 2023 -messuilla.

”Yhtiön toiminta on vankalla pohjalla. Toimintaympäristön muuttuminen tarjoaa aktiiviselle yritykselle yhä parempia mahdollisuuksia kansainväliseen kasvuun. Näitä mahdollisuuksia tulemme lähivuosina hyödyntämään määrätietoisesti”, Rahunen jatkaa Pivaset Oy:n tulevaisuuden näkymistä.

Loading...