Palopostikaapit

Valmistamme pikapalopostit EN 671-1:2012 standardin mukaan. Perusmalliset pikapalopostikaapit ja kelat enintään 30 metrin pituisella letkulla ovat CE-merkittyjä. Pikapalopostikaapit valmistetaan 1,25 mm:n ja kelat 1 mm:n teräslevystä ja ovat epoksijauhemaalatut. Pikapalopostikelat on maalattu aina punaisiksi. Kaapeissa on kolme valinnaista vakioväriä: valkoinen, harmaa ja punainen. Toimitamme myös muita värejä erikoistilauksesta.

Kaapeissa on aina hitsattu, rakennetta jäykistävä takaseinä ja ovet on vahvistettu. Ruuveilla säädettävät saranat ovat terästä. Ovessa on rikottavalla lukkosuojalla varustettu erikoislukko. Ovet aukeavat 180 astetta, joten oveen asennettu letkukela toimii esteettömästi. Kelojen keskiöt ovat erikoismessinkivalua ja ne on koeponnistettu.

Palopostiletku on kevytletku, jossa on polyesterikudosvahvike. Sen käyttöpaine on 1.2 Mpa ja murtopaine 9 Mpa (+20C). Vaihtoehtoisesti toimitamme pikapalopostikaapit nitriili/PVC letkulla, jonka käyttöpaine on 1.2 Mpa ja murtopaine 4 Mpa (+20C). Kevytletku on nimensä mukaisesti kevyt käsitellä mutta sitä ei suositella jatkuvaan pesukäyttöön kuluttaville lattiapinnoille. Kaikissa kaappimalleissa on jousella vahvistettu syöttöletku. Letkun-/suihkuputken pidike estää letkua jäämästä oven väliin. Pikapalopostit on varustettu suora-/sumusuihkuputkella ja 1” sulkuventtiilillä.

Palopostikaapeille on saatavilla upotuskehys, jonka avulla kaappi voidaan osittain upottaa haluttuun syvyyteen.

Kaapit toimitetaan normaalisti oikeakätisenä. Vasenkätisen saa eri pyynnöstä. Kaappi on mahdollista muuttaa vasenkätiseksi myös jälkeenpäin.

Kaappien vakiovärit ovat harmaa (RAL 7040), valkoinen (RAL 9016) ja punainen (RAL 3020).

Palopostikaapit
Loading...