Pivaset Oy:n tuotanto- ja varastotoiminnot viettää kesälomia 15.7.2024 - 4.8.2024 (viikot 29,30 ja 31). Toivomme, että otatte tämän huomioon omassa toiminnassanne tilaamalla tuotteet hyvissä ajoin ennen kiinnioloa. Kysy lisää myynnistä tai lue koko tiedote tämän linkin takaa

ARKKITEHDIT JA LVIS -SUUNNITTELIJAT

Pivasetin laajasta tuotevalikoimasta on helppo etsiä oikea alkusammutustuote. Tuotteet voidaan kustomoida istumaan tyylikkäästi ympäröivään arkkitehtuuriin.

AKKUPALOJEN ALKUSAMMUTUS

Pivaset APS-varsisammutin sekä muut akkupalojen alkusammutukseen tarkoitetut tuotteet löydät täältä.

Alkusammutustuotteet kiinteistöihin ja teollisuuteen

Ajankohtaiset uutiset

UUTINEN 20.6.2024

Pivasetin kesän kuulumisia

Juhannusviikko on jo käsillä ja kesälomat varmasti jo monilla aivan nurkan takana. Ennen kuin kirmaamme kesälaitumille, halusimme vielä koostaa yhteen Pivasetin kuulumisia sekä muutamia tulevia tapahtumia.

UUTINEN 1.2.2024
Pivaset toimitti pikapalopostikaapit uuteen Saimaanportin yhtenäiskouluun

Pivaset on toimittanut pikapalopostit rakennusyhtiö NCC:n suunnittelemaan ja rakentamaan Saimaanportin yhtenäiskouluun. Kouluun sijoitetuista pikapaloposteista on osa asennettu pinta-asennuksena ja osa osittain upotettuna upotuskehyksen kanssa.

UUTINEN 16.10.2023
Pivaset Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Olli Inkinen

Olli Inkinen aloittaa Pivaset Oy:n toimitusjohtajana 16.10.2023 Tarmo Karhapään siirtyessä Gebwell Oy:n tuotanto- ja hankintajohtajan tehtävään.

UUTINEN 1.10.2023
Pivaset APS-varsisammutin akkupalon alkusammutukseen

Pivaset on tuonut markkinoille aivan uuden sähköautojen akkupalojen alkusammutukseen tarkoitetun tuotteen: Pivaset APS-varsisammuttimen.

Loading...